Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kylie Minogue-os hangszín és mély Depeche Mode-alapok

Vágólapra másolva!
Az Építészet Hónapjának záróakkordjaként az A38 hajó fesztiválzáró bulit és előrehozott Halloween partyt tart. Szabadkáról érkező vj-k, Mesterházy dj-szettje és az angol Planningtorock fellépése szerdán sokakat nekiindít a hosszú hétvégének.
Vágólapra másolva!

A Planningtorock egy mindenre elszánt brit nő, Janine Roston kivételes ne-(wo)man-show-ja. Audiovizuális performansz olyan lemezmuzsikával a háttérben, amibe a legmeglepőbb zenei elemek vegyülnek a legváratlanabb pillanatban.

Kylie Minogue-os hangszínen énekel, az alapok pedig kifejezetten mély Depeche Mode-ba oltott hangulatok. Laza marimba futamok és walzer ritmus lép be néha a (hang)képbe. Hollandia, Norvégia, Belgium után először lép fel Budapesten az A38 hajón.

A performansz-koncert előtt és után Mesterházy kezeli majd a potmétereket. A Syrup-csapat dj-ének neve ismerősen csenghet az absztrakt elektronikus zenék szerelmeseinek.

Féltett zenei kincsei közt egyaránt helyet kaptak klasszikus dzsessz elemek, alélt ambient frekvenciák, a legújabb elektro hangzások is. Olyan előadók mellett állt lemezjátszók mögé, mint LTJ Bukem, Cylob, Andrea Parker, Cursor Miner, Donna Summer, Kid606, Radioactive Man, Quantic, Tom Wieland, Fennesz.

Október utolsó estéjén összedolgozik majd a szabadkai vj-különítmény KidsOnTruth-szal. Az audio-vizuális többszereplős performansz belépője csak egy ezressel rövidíti meg a pénztárcánkat.

party.[origo].hu

Planningtorock - When are you gonna start

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről