A Gyilkos újra bíróság előtt, gyilkosságért

Vágólapra másolva!
Újabb tárgyalás közeleg C-Murder gyilkossági ügyében. A rappert egy 16 éves fiú megölésével vádolják, az új tárgyaláson a vád ismét előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés lesz.
Vágólapra másolva!

A februárra kitűzött új időpontban a bíróságon újra kihallgatják Corey Millert (C-Murder), az ügyről. A 2003-ban hozott ítéletet ugyanis megúszta, mert kiderült, hogy a vád képviselői elhallgatták Miller ügyvédei elől a tanúk büntetett előéletének tényét.

A vád szerint C-Murder 2002. január 12-én, egy szórakozóhelyen lőtte agyon a fiatal fiút. A bíróság ezért életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte 2003. október 1-jén.

A rapper a rácsok mögött vette fel a Truest Shit Ever Said című lemezét 2005 elején. 2006 márciusában a lousianai legfelsőbb bíróság a fent említett új információk napvilágra kerülése miatt ötszázezer dollár óvadék ellenében szabadon engedte.

C-Murder a No Limit Records alapítójának és elnökének, Master-P-nek az öccse. Első, 1995-ben megjelent lemezén még Master P-vel és Slikk the Shockerrel a Tru tagjaként szerepelt.

A Trapped in Crime című lemezével érte el legnagyobb sikereit. Az albumon a bátyján kívül Snoop Dogg is közreműködött.

party.[origo].hu

C-Murder: Y'All Heard Of Me