Hat dívával a színpadon - megvannak a Žagar-lemezbemutató jegynyertesei!

Vágólapra másolva!
Féltucat díva is közreműködik a Žagar most megjelent Cannot Walk Fly Instead című albumán, és pont énnyien lesznek ott a lemezbemutató koncerten is november 23-án, a Millenárison. És persze a teljes zenekar és egy extra vizuálstáb. Megvannak a párosjegynyertesek.
Vágólapra másolva!

November 23-án, pénteken, a Millenárison mutatja be először teljes egészében, élőben a Cannot Walk Fly Instead lemezét a Žagar zenekar.

A 2001-ben alakult formáció harmadik anyaga - korántsem szerény - saját bevallásuk szerint egy "pszichedelikus utazás bravúros stíluskavalkáddal, melyet egy jellegzetes elektronikus zenei szövet hálóz be".

Az eddigi lemezekhez hasonlóan a Londonban élő Ligeti György (a The Puzzle zenekarból) több számba is beleénekelte magát, de maga Zságer Balázs is mikrofon mögé állt.

Magyarország talán legjobb énekesnőiből verbuvált Underground Divák (Sena, Kutzora Edina, Judie Jay, Péterfy Bori, Hódosi Enikő, Németh Juci) vendégszereplésével készített szám, a Wings of Love már a megjelenés előtt számos rádió listáján az első helyre került.

A teljes hangszeres zenekar mellett a hölgyek is megmutatják, milyen, amikor élőben szólal meg egy ilyen összetett zene.

Extra vizuális megoldásokkal is készül a csapat, az új számokhoz alkotott szürreális képi háttereket Kemuri és Menzkie varázsolja majd a zenészek köré.

Az estet a Singas Project koncertje nyitja, akiknek szintén ősszel jelent meg a lemezük, finom elektronikával, triphoppal és egy nagyszerű énekesnővel.

Žagar: Wings Of Love (feat. Undreground Divas)