A Tilosnak nyóc

Vágólapra másolva!
Első és másodgenerációs tilos-dj-k küzdenek meg a Rewind csapatával szilveszterkor, bár e két brigád ikerszülés volt, hiszen millió meg egy szállal kapcsolódnak egymáshoz. Idén az A38-on tartja az egykori kalózrádió partyját, Nekünk nyóc címmel.
Vágólapra másolva!

A magyar elektronikus zene úttörői, a Tilos Rádió és a Rewind rendszeres évzáró mulatságai évről-évre kihagyhatatlan eseményei voltak a szilveszteri programpalettának. Ezúttal a két, egymáshoz egyébként is ezer szállal kötődő, alakulat ütközik meg egymással a Duna hullámain, az A38 fedélzetén.

A rádió alapítója és zenei nagyapja, Palotai Zsolt nevével fémjelzett Rewind igencsak erős csapatával, Cadikkal, Zeekkel és Fuevlas Gammával próbálja majd állni a sarat a Tilos első és másodgenerációs túlerejével.

Három helyszín, közel ötven lemezlovas pörgeti majd a lemezeket és az agyunkat az év utolsó napján.

A Rewind felállása igencsak masszívnak tűnik, de a tilosos csapatot sem kell félteni, hiszen olyan nevekkel készülnek többek között, mint Mango, az Irie Maffia Soundsystem, a Vida testvérek, Wamzer és Sinko, Kanadakáosz.

A vizuális brigád a Kiégő Izzók lesz és a szervezetők a megszokott tilos-party hangulaton kívül egyéb, egyelőre még titkos meglepetéseket is ígérnek.

A legutóbbi hírek a rádió környékéről azok voltak, hogy újra költözni kényszerül, hiszen lebontják az eddig nekik is otthont adó Kultiplexet. A Tilos stábja, újra a hallgatók és a partyrajárók segítségét kérte. A Tilos Move - Költözést Támogató partykon, illetve az évbúcsúztató rendezvény bevételét is a rádió megsegítésére fordítják.

party.origo.hu

Cadik live