Vágólapra másolva!
Pénteken, vagyis február 15-én vizsgáznak az első végzősök Dän Von Schulz és a party.[origo].hu közös dj-iskolájában. Nem meglepő persze, hogy a délutáni megmérettetés után, pénteken a Barokkóban éjszaka a végzősök állnak majd a dj-pultba.
Vágólapra másolva!

Pénteken a Liszt Ferenc téri Barokkóban a party.[origo].hu és Dän Von Schulz dj-iskolájának első végzősei állnak majd a lemezjátszók mögé, a feltehetően jól sikerült vizsga után.

"Lesznek olyanok, akiktől csak annyit kérünk majd a vizsgán, hogy csináljon egy ötperces mixet a lemezekből, amiket hozott, de azért szúrópróba-szerűen adunk jóval nehezebb feladatokat is, például szétszedjük egy kicsit a lemezjátszót, vagy mondjuk két teljesen ismeretlen lemezt adunk a kezébe"- mondja Schulz osztályfőnök.

"Látom rajtuk, hogy már izgulnak, de én nagyon büszke vagyok rájuk, hiszen többségük még sohasem dj-zett, és annyira jól haladtak, hogy néha magam is meglepődtem. Az első két hét után már szinte mindenki képes volt jól összerakni két lemezt."

Schulz azt mondja, a nagy érdeklődés miatt leképzelhető, hogy márciusban egy újabb osztályt indítanak.

"Nem tudom, mit fognak játszani a srácok pénteken a Barokkóban, de megbízom bennük, nem kell előre megkérdeznem, mivel rukkolnak elő. Nagyon jó kapcsolat alakult ki köztünk, és egymással is nagyon jól megértették egymást a diákok. Egyikük például vett két lemezjátszót, amit hétvégéken felajánlott a többieknek, hogy együtt gyakorolhassanak. Ez egy remek kis csapat volt és a pénteki party is ilyen lesz" - foglalta össze az egyhónapos kurzus tanulságait az lemezlovas-osztályfőnök.

party.[origo].hu