Krézi csajok és srácok - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A hóbortós október első hétvégéjén számos olyan bulira mehetünk, ahol az előadók sem palástolják, hogy teljesen százasok lennének. Szénhülyék, béna járások, összeesküvést tervező háziállatok, huszárok, matekozó csajok. Szóltunk előre, tiszta őrület!
Vágólapra másolva!

Hülye járások misztériuma
Lassan elindul a 2008-2009-es klubszezon is, természetesen nincs ez másképpen a Trafó Bár Tangóban évek óta sikerrel futó Dancehall Fever klub életében sem. Október 3-án az európai reggae-soundsystem kultúra egyik, mai napig meghatározó úttörője, az 1991 óta aktív Silly Walks Movement lép fel a klubban!

A Hamburgban, jamaikai soundsystemek mintájára alapított, selectorral, MC-vel és operátorral felálló Silly Walks ma Németország legrégebb óta működő soundkollektívája. Tizenhét éve futó pályájuk egybeesik az európai reggae-soundsystem kultúra fejlődésével, melyben szerepük ugyancsak meghatározó.

A méltó bemelegítésről a Love Alliance és MC Milli Chab gondoskodik. Bombabiztos ajánlat mindazoknak akik a prémium kategóriás reggae-dancehall szórakozást keresik, egészen pénztárcabarát, 1200 forintos áron.

Indigóhülyék
Elkészült a The Carbonfools második nagylemezének stúdióanyaga, a lemez hivatalos bemutatójára október 2-án kerül sor az A38 Hajón. A banda idén teljesen felpörgött: az underground kultzenekarnak számító banda kisebb névváltoztatás után állandó énekessel lép fel majd egy éve, és koncertjein sokkal nagyobb hangsúlyt fektet az elektronika és az élő hangszerek fúziójára.

Végre megkaphatjuk újabb dózisunkat a szénhülyék elektró-rock előadásán, valamint haza is vihetjük az új cédét, ha már négy évet vártunk rá (mi még egy überkirály polóra is gyúrunk), mert az este folyamán megvásárolható lesz mindkettő.

Az estét az Amber Smith kezdi, utána Carbonfools, és ha még marad energiánk, akkor érdemes a fölös energiánkat a Moszkva tér koncertjével levezetni. A mulatságra két darab papírezresért enged be az A38 Hajó kapitánya.

The Carbonfools: The Line

Kész kabaré!
Tavasszal a Hellorepublic.com már a feje tetejére állította a Merlint egy este erejéig, az őszi bulin most még egy lapáttal rápakolnak a hangulatra. A Hello Republic kreatív és médiacirkuszán a Fővárosi Nagycirkusz Zenekara mellett különféle agyament állat-zenék töltik meg a porondot.

Eljön Kínából a diszkópunkot játszó The Pet Conspiracy, a Tits and Clits, Hussar and Death Disco, a Kollektívás Popbitch és TMX, a Girls and Mathematics brigádja, a fidgethouse hazai terjesztői, a Headshotboyz.

De a bájos hölgyek és egyes testrészeik, fejlövéses fiúk, huszárok és egy kis matematika mellett Dr Zságer is lemezjátszó-idomárként lesz jelen, csakúgy mint Karányi és a főporondmester, Fabricius. Csak tessék, csak tessék, belépő 1555 forintért a bejáratnál.

Kollektiva party hangulatjelentés