Vágólapra másolva!
Akik tavasszal ott voltak a Fehér Angyal exkluzív próbarepülésén, csodáról mesélnek, pedig korántsem láttak mindent. A klubok királynője tökéletes szépségében szeptember 27-én tárta ki újból szárnyait, hogy elfoglalja méltó helyét a legendák csarnokában. Ezentúl kéthetente jelentkezik a szórakozás felsőfokát nyújtó rendezvény, legközelebb október 11-én. Játssz velünk, játékunkban belépőket sorsolunk!
Vágólapra másolva!

A budapesti éjszaka és partyélet egyik meghatározó klubja, a Bed helyén nyílt meg a White Angel nevű szórakozóhely idén tavasszal. Ősszel nem aprózzák el a dolgot, ugyanis az exkluzív klubest kétheti rendszerességgel prezentálja majd a szórakoztatás felsőfokát.

A különleges szórakozás élményét ingyenes masszázs, sminkes és haj-designer is növeli, a Karda Party Beauty Szalon egész éjszaka várja a bulizókat a szépítkezésre szánt teremben. És persze elsőosztályú dj-k, éppen ezért érdemes átfutni a lineupot is.

A warmupért Miss Siva a felelős, akinek szettjeiben a nőies vonások mindenkor visszatükröződnek, ráadásul mixelési technikájával rendkívüli népszerűségre tett szert, mind az elismerő férfi és női közönség szemében is. Jelenleg a Coronita Music Club, Európa egyetlen nappali diszkójának rezidense, ahol rövid idő alatt a csapat egyik húzóemberévé nőtte ki magát.

Bárány, a rajongói között csak a "magyar Pete Tong"-nak becézett dj lassan harminc éve a szakmában, a dance műfaj itthon egyértelműen az ő nevével köthető össze. Szinte minden klubban játszott már az országban, de ismerhetjük kereskedelmi rádiók műsoraiban, illetve mixlemezei bármikor időtálló produktumok.

Az estén egyik felfedezettje, dj Antonyo is zenél még, aki gyerekkorában ismerkedett meg a zenével, majd lemezboltos, végül dj lett belőle. Klubok, szórakozóhelyek, számos meghívás és rezidencia után mixalbumok sorát adta ki.

Dj Antonyo itt épp feleségével, Niki Beluccival hergeli a Bed közönségét