Nyárzáró party Gödöllőn

Vágólapra másolva!
Most szombaton, augusztus 30-án rendezik meg a gödöllői Club Q-ban az Open Garden Closing Party névre hallgató partyt. A nyárbúcsúztató bulin egész éjjel dj Joenathan zenéjére táncolhatunk, és méltón elköszönhetünk az idén utoljára üzemelő kerthelyiségtől.
Vágólapra másolva!

Búcsút inthetünk a Club C.U.E. nyári részlegének, de nem kell kétségbe esni, még utoljára teljesen kiélvezhetjük a hangulatos kerthelyiség minden báját és hangulatát.

Szombat este tizenegytől hajnalig rophatjuk a kedvenc zenéinkre, ugyanis dj JoeNathan egész éjszakás szettje ezúttal sem hagy senkit a székében ücsörögni.

Pest megye egyik legnépszerűbb klubja szeptember végéig pihenőre megy, de addig sem feledhetjük a nyár legjobb pillanatait. Az utolsó hatalmas bulin a szokásos fény- és hangtechnika, valamint a megszokott, varázslatos hangulat várja a partyzókat.

Persze a zenéről és a dj-ről se feledkezzünk meg, hiszen az előbbieken kívül fontos része a szórakozásunknak, és a dj-pultban a mindenki által jól ismert JoeNathan sem most kezdte a szórakoztatást.

Már az általános iskolai bulikban bontogatta szárnyait, akkor még cédéről és kazettáról kevert, majd pedig dj Newl tanári felügyelete alatt a bakelittel is megismerkedett.

Az ország klubjainak nyolcvan százalékában játszott már, több rádióadón is vezetett saját műsort, dj Szeiferttel való ismeretsége irányította a dallamos house felé.

Minden hozzávaló adott, hogy az idei nyár emlékére egy fergeteges buliva búcsúztassuk el a Club Q kerthelyiségét most szombaton Gödöllőn.

(x)