Netrádiók bújnak elő Schulz keze alól - indul a Radio Fortuna

Vágólapra másolva!
Július közepén kezdi teljes üzemmódú működését Dän von Schulz új netrádiója, a funkyra és soulra épülő Radio Forutna. A csatorna vezeti be a lemezlovas lounge-, dj-mix- és klasszikus zenét sugárzó állomásait, amelyek egy netrádió-gyűjtőoldal alapjai lesznek.
Vágólapra másolva!

A nagyvilág híreit, interjúkat és rengeteg funky és soul zenét hallhatunk június 15-től a Radio Fortunán. Dän von Schulz vállalkozása, a Netshark ezzel a csatornával ágyaz meg az év végére teljesen kibontakozó gyűjtőoldalnak, ahol az addigra üzembe helyezett három másik állomás mellett bármelyik online rádió regisztrálhat. A felhasználók aztán stílusok szerint válogathatnak a források között.

Az egész rendszer a radiofortuna.hu oldalon most is látható vázra épül majd, a különböző csatornák közötti különbséget csak hallani lehet, a vizuális egység megmarad. A jelenleg futó zenéket Schulz szerkeszti, a normál üzemmódban lehetősége lesz a felhasználóknak az elmúlt és az elkövetkező órák zenei anyagát is áttekinteni. Az oldalon helyet kap egy videósarok is, ahol a klipek, koncertfelvételek mellett élő partyadás is fut majd.

A lounge-rádió júliusban, a dj-mix-csatorna augusztusban indul, az ezeken nyert tapasztalatok alapján felépített klasszikus-opera sáv decemberben kezdi meg adását. Ezután indul a bármelyik online rádió által használható gyűjtőoldal, ahol a hallgatók zenei stílusok között válogatva juthatnak el a százhalombattai acidtől a békési horrorbreakig.

Party.[orgio].hu

Forrás: [origo]

Balaton Sound-nyereményjáték

Játssz az [origo]-val és nyerj jegyet a Balaton Soundra! A július 2-ig tartó játékunkban nyolc napijegyet sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak egy nagyon egyszerű kérdésre. A játék részleteivel kapcsolatban ezen a linken találsz bővebb információt.
Sok szerencsét!