Elementáris partyk - hétvégi ajánló

Vágólapra másolva!
Partyhajók, fesztiválstrand és dunai medencék - kihasználják a vizet a hétvégi partyk, de a szárazföld sem marad szárazon. A felszínnel egy szinten lesz Bónusz-party, plázatetőn hiphop és 361 a hegyen. A hétvégi ajánló partyjairól részletes információkat találsz a Partytárban.
Vágólapra másolva!

SZIN
A Szegedi Ifjúsági Napok 1968 óta boldogítja a fiatalokat. Eddig elsősorban az ország déli részéből érkeztek látogatók a fesztiválra, és valószínűleg az idei lineup sem teszi országos szórakoztató csomóponttá a rendezvényt. Persze ez tipikusan az a feszt, ahova az emberek inkább a haveri társaság és a víz miatt mennek, és mulatozás közben bele-belekóstolnak néhány fellépő produkciójába. Pénteken az A38 sátorban találhatunk erre alkalmas eseményeket. A Sashán, Carl Coxon és Pete Tongon szocializálódott Nic Fanciulli hajnali egykor kezd, előtte negyed tíztől Zagar, háromnegyed hattól a Balkan Fanatik játszik. Az Unicum Bootleg Bárjában Palotai, Zeek és Garfield kínál alternatívát; a SZOTE Klub sátrában nyolctól a fesztiválok szerves részévé váló Irie Maffia kezd, aztán ugyanitt PASO. Az utóbbi párosítás minden bizonnyal a Tankcsapda-Kispál-Quimby-kombó újgenerációs megfelelője lesz a következő években. A nagyszínpadon Macy Gray-t vezeti fel a Colorstar negyed tíztől. Szombaton sem lesz könnyű dolga annak, aki órákon keresztül folyamatosan partyzni akar. Ismét az A38 a bázis, lesz Neo negyed tíztől, majd éjféltől Spiller olykor pszichedelikába forduló funkja próbálja megnyugtatni a tömeget a nagyszínpados Guano Apes után, akikről kevesen tudják, mit keresnek megint Magyarországon. A Bootleg Bár Nafta, Suefo és Garfield fellépéseit prezentálja, a zárásra a SZOTE Klubban kerül sor Lauer és Lennard hajnali négyig tartó Shine On Partyjával.

BombTheJazz
Pénteken nagyon tele lesz az A38 terasza. A nyárba újult erővel vetődő BombTheJazz az Allstar Disco Parade partyjával zárja az évszakot, valódi bajusszal ingyenes a belépés. Kezdésként Johnny Drama, Holwan és Cadik fél-fél órában ontja lemezjátszójából a hiphopot, Shuriken funkosít, majd hasonló időbeosztással elektronikus zenei körút következik Suhaiddal, Badihalival, Jumo Daddy-vel, Matek Markkal, Shurikennel, Splaterrel, Tom Selecttel és Waxmannal, amihez Vázsonyi János szaxofonjátéka és JZA MC szövegei is csatlakoznak.

Seaman
Az Audio Therapy kiadó tíz éves fennállása alkalmából mixeltette Dave Seamannel a kétlemezes This Is Audio Therapy Volume 2 felét. Az öreg most ezzel az anyaggal érkezik pénteken a soproni Club Colossóba, majd másnap átugrik Balatonmáriafürdőre, Kühl és Jankec mindkét helyszínre elkíséri a britet.

Bónusz 2009
Techno, house és trance uralkodik szombaton a SYMA két arénájában a Bónusz 2009 egy napos fesztiválján. Itt lesz a house-ról trance-re szakosodott Ferry Corsten, aki már két évtizede nyúzza a lemezeket és rendre DJmag top tízes; a mixmester Dave Clarke; a fesztiválok aktuális showmestere, a Booka Shade; Rush, aki a hazai technoid fesztiválok sztenderd kelléke; a keményebb órákat Joey Beltram és Adam Beyer szolgáltatja; a slágerkedvelők a Blank&Jones-nak örülhetnek. Természetesen az idei Bónuszról sem maradnak ki a hazai topok, Budai, Collins&Behnam, Hot X, Coyote és Sterbinszky is a csapatban van. A hivatalos after reggel hatkor kezdődik az A38-on.