Vágólapra másolva!
Távozik posztjáról Greg Lindqvist, a jégkorong ob I-ben, illetve a MOL Ligában is döntős Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője.

A klub hétfői közleményéből kiderült, hogy a svéd szakember olyan ajánlatot kapott, amelyre azonnal kellett válaszolnia, és mivel az egyesület még csak most dolgozik a jövő évi költségvetésen, nem tudott tovább várni a Miskolc ajánlatára.

"Nagyon sajnáljuk, hogy Greg így döntött, de a jelenlegi helyzetben a klub vezetésének olyan megalapozott döntéseket kell hoznia, amely biztosítja a következő szezon sikeres megvalósítását" - mondta Egri István, a klub elnöke. "Tudomásul kell venni, hogy a élsport finanszírozása ma nagyon nehéz, és nekünk időre van szükségünk ahhoz, hogy egy ilyen sikeres szezon után előkészítsük a remélhetőleg még sikeresebb következőt. Greg eredményes munkát végzett Miskolcon, és ezt ezúton is köszönjük neki."

"Nagyon szép és eredményes kilenc hónapot töltöttem Miskolcon. Szeretném megköszönni a klubvezetésnek, a csapatnak és persze a fantasztikus szurkolótábornak, hogy ilyen emlékezetes és sikeres szezont tudhatunk magunk mögött. Most ugyan elválnak útjaink, de mint a mondás tartja, soha ne mondd, hogy soha" - nyilatkozta Greg Lindqvist.