Csak a szex győzi le Hosszút és Phelpset az olimpiai faluban

Egy álom, két olimpiai aranyérem: Hosszú Katinka csodás fotót posztolt! riói olipmia, rio2016
Vágólapra másolva!
Gyakorlatilag a fenti címmel jelent meg az AS spanyol lap internetes oldalán egy cikk, amely arról szól, hogy a Tinder mindent legyőz a riói olimpiai faluban.
Vágólapra másolva!

„Rengeteg szex van a faluban. Láttam olyanokat, akik az épületek között, a füvön estek egymásnak” – mondta még a 2012-es olimpia után Hope Solo, az amerikai női fociválogatott kapusa, aki maga is elhíresült a merész meztelen képeivel.

„A falu a legnagyobb szexparti kellős közepe,

– mondta ugyanígy London után Eric Shanteau amerikai úszó.

Hope Solo Forrás: Instagram/Hope Solo

Azóta világhódító útjára indult a Tinder nevű partnerkereső alkalmazás, amelynek lényege, hogy a regisztráció és a bizonyos keresési paraméterek megadása után kiadja, hogy kik tartózkodnak a legközelebb a felhasználók közül. Már a 2014-es szocsi olimpián is sokan használták.

„A Tinder az olimpiai faluban teljesen új alapokra helyezte az ismerkedést. A második napon le kellett jönnöm róla, mert annyian zaklattak rajta” – mondta Jamie Anderson amerikai snowboardos.

Jamie Anderson:

Running the @oakley team colors with the Green Fade Collection. Good luck to all of #TeamOakley in Rio!

ॐ Jamie Anderson ॐ (@jamieanderson) által közzétett fénykép,

A statisztikák szerint az olimpiai falu környékén 129 százalékkal megnőtt a „matchek” aránya, azaz ennyivel többen fogadták el egymást partnernek.

Most történt Rióban, hogy egy brazil műugró páros, a 20 éves Ingrid Oliveira és a 17 éves Giovanna Pedroso egy szobában lakott az olimpiai faluban, azonban a döntő előtt Ingrid kidobta társát, mert zavartalanul szerette volna élvezni az éjszakát egy frissen megismert kenussal. Másnap a döntőben utolsók lettek.