Rehhagel: Az argentinok sokkal jobbak nálunk

Vágólapra másolva!
Lars Lagerbäck még bízik abban, hogy Nigéria tovább fog lépni csoportjából, míg Otto Rehhagel szerint Argentína sokkal erősebb Görögországnál. 
Vágólapra másolva!

"Jól kezdtük a meccset, kézben tartottuk a meccset és a vezetést is sikerült megszereznünk, de a kiállítás mindent megváltoztatott" - mondta Lars Lagerbäck, a nigériaiak szövetségi kapitány a görögök elleni vereség után.

"Mindenki tudja, aki ért a futballhoz, hogy ezen a szinten nagyon sokat számít, ha eggyel kevesebben vagyunk. A vereség ellenére optimista vagyok, mert ha Argentína nyer a görögök ellen, akkor van esélyünk a továbblépésre" - nyilatkozta Lagerbäck.

A görögök szövetségi kapitánya Otto Rehhagel elégedett volt csapata teljesítményével, és már a következő feladattal foglalkozott, az argentinok elleni meccsel. "Argentína a világ egyik legjobb csapata. Egyértelműen sokkal jobbak nálunk" - jelentette ki Rehhagel, hozzátette azonban, hogy azért bízik a továbbjutásban. A B csoport utolsó fordulóját június 22-én rendezik, a görög-argentin mellett nigériai-dél-koreai meccs rendeznek.