Mexikót nem lehet csak úgy legyőzni

Dos Santos meg nem adott első gólja
Dos Santos meg nem adott első gólja
Vágólapra másolva!
Ha Giovani dos Santos két szabályos gólját megadja a játékvezető sokkal hamarabb eldől a Mexikó-Kamerun csoportmérkőzés. Tudja ezt a mexikói szövetségi kapitány, Miguel Herrera. "Én jól aludtam. Ugyan két szabályos góltól fosztott meg minket a játékvezető, de nincs mit tenni, neki is lehet rossz napja. A szünetben felhívtam a játékosaim figyelmét, hogy ne foglalkozzanak a játékvezetővel, tegyék ugyanúgy a dolgukat. Tették is becsülettel, ennek köszönhettük, hogy megnyertük a Kamerun elleni mérkőzést. Következik a brazilok elleni találkozó, ami valószínűleg a csoportelsőségről dönthet." - mondta a mexikói kapitány, Miguel Herrera. 
Vágólapra másolva!

Ha Giovani dos Santos két szabályos gólját megadja a játékvezető, sokkal hamarabb eldől a Mexikó-Kamerun csoportmérkőzés. Tudja ezt a mexikói szövetségi kapitány, Miguel Herrera is.

"Én jól aludtam. Ugyan két szabályos góltól fosztott meg minket a játékvezető, de nincs mit tenni, neki is lehet rossz napja. A szünetben felhívtam a játékosaim figyelmét, hogy ne foglalkozzanak a játékvezetővel, tegyék ugyanúgy a dolgukat" - nyilatkozta a nagyvonalú szakvezető.

"Tették is becsülettel, ennek köszönhettük, hogy megnyertük a Kamerun elleni mérkőzést. Következik a brazilok elleni találkozó, ami valószínűleg a csoportelsőségről dönthet" - mondta a mexikói kapitány, Miguel Herrera.