Vágólapra másolva!

Rodmant kirúgták a Lakerstől<br/>

Dennis Rodman zűrös kapcsolata a Los Angeles Lakersszel véget ért csütörtökön, amikor a klub nem egészen két hónap után megvált tőle, mert az excentrikus sztárcsatár rendszeresen nem járt edzésre és bomlasztotta a csapategységet.

- Rájöttünk, hogy a csapat jelenlegi érdeke az, hogy ne dolgozzunk tovább együtt - tudatta közleményben Jerry West, a Lakers kosárlabdaügyekért felelős elnökhelyettese. - Köszönünk Dennisnek mindent, amit a csapatért tett, érkezésekor sokat segített nekünk, de az utóbbi időben nem tudtunk már együttműködni.

Miből fogok ezután élni? - kérdezheti Dennis Rodman

Fotó: Sam Mircovich/Reuters

Április 15-én, csütörtökön ismét elkésett az edzésről, majd az átöltözése is lassúnak találtatott. Ezzel Jerry Westnél betelt a pohár.

A 37 éves Dennis Rodman öt bajnoki gyűrűt nyert 1989 és 1998 között ('89 és '90 - Detroit Pistons, '96-'98 - Chicago Bulls), az elmúlt hét idény legjobb lepattanózója, alig két hónapos Los Angeles-i szereplése alatt pedig mérkőzésenként átlagban 11,2 lepattanót szerzett, amivel együttese legjobbjának bizonyult. Rodmannek hárommillió dolláros futó szerződése van a Converse sportszergyártó céggel, amely ahhoz kötötte a kontraktust, hogy a Féregnek a Chicago Bullsban, a New York Knicksben vagy a Los Angeles Lakersben kell játszania. Kérdés, hogy mi lesz most ezzel az üzlettel, illetve, ha a Converse felbontja, miből fog Rodman élni?

Š Copyright Reuters Limited. Š Hungarian translation Origo. Minden jog fenntartva.
A jelen képernyő Reuters-tartalmának a Reuters írásbeli engedélye nélkül történő közzététele vagy terjesztése kifejezetten tilos.



Ajánló:

A Los Angeles-i csapat honlapja az NBA.comon

Korábban:

Az America Online-on és saját website-ján közzétett nyilatkozata szerint a Féreg jól átvert minket: ugyanis mégiscsak van kedve játszani!