Társoldalunk:

Ki a legszebb magyar sportolónő?

2007.12.25. 19:34

A szolnoki születésű Drávucz Rita az egyik legjobb, legnépszerűbb és legbájosabb magyar vízilabdázó.

A 27 éves, 177-szeres válogatott játékos jelenleg az olasz Fiorentinát erősíti. Rajongói már weboldalt is készítettek számára, amelynek a kezdőoldalán játékostársai - és az olasz nemzeti csapat kapusa is - mesélnek róla.

Stieber Mercedes, a magyar válogatott csapatkapitánya: "Nagyon jól megértjük egymást a vízben. A világ legjobb játékosai közé sorolható, és évről évre jobb lesz."

Horváth Patrícia, a magyar válogatott kapusa (szépségversenyünk másik pólós jelöltje): "Ritát a világ egyik legjobbjának tartom. Kiváló a védekezése, a lövőtecnikája, és játékával meccseket képes eldönteni."

Pelle Anikó, magyar válogatott játékos: "Szeretek vele játszani, mert ügyes, gyors és jó lövései vannak. Az évek során kiváló játékos vált belőle."

Primász Ágnes, magyar válogatott játékos: "Fantasztikus sportoló, igazi csapatember. Ő az, aki mindent megtesz a csapatért és a sikerekért. Nagyon örülök, hogy egy csapatban játszhattam vele, és remélem, még fogok is."

Valkai Ágnes, magyar válogatott játékos: "Hihetetlen fizikai adottságokkal rendelkezik, amit egyre jobban sikerül kamatoztatnia. Fantasztikus csapatember, nagyon sokat dolgozik egy meccs alatt, és sokszor fontos helyzetekben sikerül átlendítenie a csapatot a holtponton."

Elena Gigli, az olasz válogatott kapusa: "Rita a legnagyobb játékos a világon. Ő egy bajnok, fantasztikus, amit a vízben csinál, nagyon jól megértjük egymást, és sokat tanulunk tőle!"

Forrás: [origo]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK