Vágólapra másolva!
Egy biciklis azt állítja, hogy Bárdosi Sándor úgy ellökte őt, hogy eltört több bordája. Az olimpiai ezüstérmes birkózó szerint hadjárat folyik ellene.

"Bárdosi szándékosan keresztben állt meg előttem az autójával. Én biciklivel voltam, és rácsaptam az autója tetejére, hogy egy kicsit figyeljen oda jobban. Erre ő teljesen bedühödött, egy távolabbi ponton kiugrott az autóból, és ellökött" - mesélte a Blikknek a három éve történt esetet a fotósként dolgozó Vanik Zoltán.

"Beestem a parkoló autók közé. A rendőrség hivatalból feljelentést tett az ügyben, csak később derült ki, hogy nemcsak zúzódott a mellkasom, hanem el is tört öt bordám, így az ügy súlyosabb elbírálás alá kerülhet. Pár hónapja levélben kaptam értesítést, hogy a vádemelés is megtörtént már ellene" - fogalmazott a biciklis, aki szerint hetekig nem tudott dolgozni, ezért fizetnie kellett másnak, hogy elvégezze a munkáját és a kerékpárjában is komoly károk keletkeztek.

"Bárdosi egyszer sem kért bocsánatot. Sőt később, amikor találkoztunk egy rendezvényen, úgy mutogatott a feleségének, mint egy bazári majmot, és azt kérdezte tőlem, hogy nem szégyellem-e magam" - mondta Vanik Zoltán.

Bárdosi Sándor szerint egy hadjárat folyik ellene, amelyet egykori barátja, Lacza Ádám Illés, a Magyar Kemposzövetség elnöke indított, amikor feljelentette az egykori birkózót garázdaságért.

"A rendezvényen valóban láttam Vanik Zoltánt. Megmutattam a hét hónapos terhes feleségemnek azt a férfit, aki miatt kis híján elveszítettük az otthonunkat" – mondta Bárdosi, aki meg is indokolta, hogy mire gondolt pontosan. "Vanik Lacza Ádámnak is dolgozik, mint fotós. Ez egyértelmű bizonyíték számomra, hogy a háttérből megint ő irányítja a dolgokat. Mégpedig úgy, ahogy megígérte, azaz, hogy elveteti az olimpiai életjáradékomat. Ami pedig a konkrét ügyet illeti, bocsánatot nem nekem kellene kérnem, mert senkit nem bántottam. Semmilyen szabályt nem sértettem meg, és senkit nem provokáltam a közlekedésem során. Majd a bíróság eldönti, hogy ki szegett meg szabályokat, ki provokált kit, és ki okozott kárt kinek" - fogalmazott Bárdosi Sándor.