Megdöbbentő fotó a riói halpusztulásról

Rio de Janeiro, 2015. április 14.
Döglött halak a Rio de Janeiró-i Rodrigo de Freitas-öböl szennyezett vizében 2015. április 13-án. A 2016-os nyári olimpiának otthont adó város vezetősége korábban ígéretet tett arra, hogy nyolcvan százalékkal csökkenti a
Rio de Janeiro, 2015. április 14. Döglött halak a Rio de Janeiró-i Rodrigo de Freitas-öböl szennyezett vizében 2015. április 13-án. A 2016-os nyári olimpiának otthont adó város vezetősége korábban ígéretet tett arra, hogy nyolcvan százalékkal csökkenti a vizes sportágak helyszínein tapasztalható szennyezést, de kevesebb, mint ötszáz nappal az olimpia előtt ennek a folyamatnak eddig alig vannak látható nyomai. A XXXI. nyári játékokat 2016. augusztus 5. és 21. között rendezik a brazil városban. (MTI/AP/Silvia Izquierdo)
Vágólapra másolva!
Döglött halakat fotóztak a Rio de Janeiró-i Rodrigo de Freitas-öböl szennyezett vizében.

A 2016-os nyári olimpiának otthont adó város vezetősége korábban ígéretet tett arra, hogy nyolcvan százalékkal csökkenti a vizes sportágak helyszínein tapasztalható szennyezést, de kevesebb mint ötszáz nappal az olimpia előtt ennek alig vannak látható nyomai. A nyári játékokat 2016. augusztus 5. és 21. között rendezik a brazil városban.

Forrás: MTI/AP/Silvia Izquierdo