Ütésenként egymillió dollárt kaszált Mayweather

Las Vegas, 2015. május 2.
Az amerikai Floyd Mayweather Jr. (b) és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao az Ökölvívó Világtanács, WBC, az Ökölvívó Világszövetség, a WBA és az Ökölvívó Világszervezet, a WBO váltósúlyú bajnoki címéért bokszol a Las Vegas-i MGM Gr
Las Vegas, 2015. május 2. Az amerikai Floyd Mayweather Jr. (b) és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao az Ökölvívó Világtanács, WBC, az Ökölvívó Világszövetség, a WBA és az Ökölvívó Világszervezet, a WBO váltósúlyú bajnoki címéért bokszol a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arénában 2015. május 2-án. (MTI/AP/John Locher)
Vágólapra másolva!
Floyd Mayweather egyhangú pontozással verte meg Manny Pacquiaót az évszázad bokszmeccsének beharangozott összecsapáson, ezzel a WBA és a WBC világbajnoki öve mellé megszerezte a WBO váltósúlyú vb-címét is. Pacquiao szerint azonban ő nyert, mert Mayweather nem csinált semmit. 

A vita eldöntésében segít a videó, amelyben a két bokszoló tisztán találó ütései vannak összegyűjtve, és amely azt mutatja, Mayweather 111-80-ra hozta le a meccset.

A mérkőzés után a győztes Mayweather először azon az állásponton volt, hogy szívesen ad visszavágót ellenfelének, de aztán gyorsan megváltoztatta a véleményét.

Pontos adatok nincsenek, ám az már a csata előtt biztos volt, hogy az amerikai minimum 120 millió dollárral gazdagodik, de egyes becslések szerint a végösszeg 150-180 milliónál áll majd meg, ami egyben azt is jelenti, hogy Mayweather minden pontos ütése legalább egymillió dollárt ért.