Vágólapra másolva!
Annak ellenére, hogy Kecskemét polgármestere azt mondta, a városi tévé készítheti el a 2017-es vizes vb promóciós filmjét, mégsem ők, hanem egy magáncég készítette el a videót, és kapta meg az érte járó 55 millió forintot. A kecskeméti tévések egy fillért sem láttak az összegből. Ez az a szpot, amiben Hosszú Katinka nem vállalta a szereplést.

A város és a tulajdonában álló tévé tavaly állapodott meg a 2017-es budapesti vizes vb-t népszerűsítő reklámszpot elkészítéséről. A 30 másodperces film legyártásáért

55 millió forintot kapott a tévé, amit át is adott egy magáncégnek, az Argus Film and Art Kft.-nek,

így ők csinálták meg a filmet. A kecskeméti tévé munkatársai nem vettek részt a film elkészítésében.

FINA 2017 - Vizes Világbajnokság Budapest – promóciós filmMegrendelő: Kecskemét város önkormányzata a MUSZ megbízásábó...

Közzétette: Argus Film2016. február 3.

Az ügylet LMP-s politikusok adatigényléséből derült ki, az Átlátszó.hu szakértőkre hivatkozva azt írja, egy ilyen film maximum 30 millió forintból összerakható.

Ez az a reklámszpot, amiben Hosszú Katinka nem vállalta a szereplést: sajtótájékoztatót tartott, ahol széttépte a neki felkínált 12 millió forintos támogatásról szóló szerződést, mondván, nem tudja elfogadni, hogy a vb-promóciót szabják meg a támogatás feltételéül. A konfliktus miatt Kiss László szövetségi kapitány először lemondott, majd úgy döntött, mégis marad.