Vágólapra másolva!
Négy csapat, azon belül 14 magyar olimpikon igyekezett megmenekülni az október 28-án, pénteken rendezendő Szabadulószobák Éjszakája előeseményeként, és végül kevés kellett ahhoz, hogy mindenki sikerrel járjon. Kozák Danutáéknak nagyon tetszett a játék.

A játékok alapkoncepciója mindig ugyanaz, egy zárt ajtajú szobából kell kiszabadulni 60 perc alatt lakatok, számzárak nyitásával és a kerettörténet rejtélyeinek megoldásával. A játékok egyediségét mindig a szoba köré felépített kerettörténet adja. Egy közös bennük,

minden helyszínen egy megoldható, és logikus feladatrendszert alkotva - mesélte az Origónak a főszervező Pattantyús Ádám, aki az előző két olimpián is részt vett, most pedig a budapesti pingpong-Eb-re készül.

Pattantyús hozzátette, a négy csapatból három kijutott, egy csapat ragadt bent. "De mentségükre legyen mondva, hogy az volt a legnehezebb szoba, és mindössze 2 perc kellett még nekik a kijutáshoz. A videóból is egyértelműen kiderül mennyire jól érezték magukat. Izgalmas és szórakoztató csapatépítő játéknak találták a szabadulós játékot."

Részletek a Szabadulószobák Éjszakájáról.