Erre a meccsre aligha fog emlékezni szegény cheerleader

UCLA v USC GettyImageRank3 SPORT HORIZONTAL Basketball - Sport USA Nevada Las Vegas CHEERLEADER Photography Backflipping USC Trojans UCLA Men's College Basketball UCLA Bruins MGM Grand Garden Arena Round One University of Southern California NCAA Basketba
LAS VEGAS, NV - MARCH 09: UCLA Bruins cheerleaders do a backflips during a first-round game of the Pac-12 Basketball Tournament against the USC Trojans at MGM Grand Garden Arena on March 9, 2016 in Las Vegas, Nevada. USC won 95-71. Ethan Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az amerikai egyetemi kosárlabdabajnokság egyik mérkőzésén történt a szerencsés kimenetelű eset.

Az UCLA (University of California Los Angeles) hazai mérkőzésén a csapat táncosai a meccs végéhez közeledve az egyik időkérést igyekeztek a szokásos módon látványossá tenni: egy remek koreográfiával készültek szórakoztatni a publikumot.

Csakhogy az egyik gúla összeomlott, az egyik cheerleader lány hatalmasat esett, és csúnyán beverte a fejét a földet érés után. Már ez sem volt szép látvány, utána viszont az egyik, segíteni igyekvő, a pályáról ölben levivő csapattársa még egy hatalmasat esett is vele.

Ahogy az a történetet közzétervő oldalon olvasható, a pórult jár lány sérülés nélkül megúszta az esést, és már jobban van.