Vágólapra másolva!
Megnyugtató módon került pont a szombaton kirobbant Farkas kontra Herz-FTC ügyben. A nőikézilabda-válogatott és a Ferencváros kiválósága, Farkas Ágnes konkrét lépésre szánta el magát, miután klubja sem szerződést nem kötött még vele az új szezonra, sem fizetést nem adott számára. A problémát csütörtökön orvosolta a zöld-fehér klub.

Mint ahogy Maglódi Lajos, a Herz-FTC technikai vezetője megerősítette: Farkas Ágnes és menedzsere (aki mellesleg a barátja) csütörtök délután fél ötkor találkozott a ferencvárosi vezetőkkel, és a szóbeli megállapodást végre sikerült írásos formába önteni. Így a Herz-FTC szurkolói megnyugodhatnak, a csapat legjobbja marad a zöld-fehér klubnál.

Információink szerint a világklasszis átlövő négy hete, a Vasas elleni mérkőzésen vette fel a kapcsolatot a Fáy utcai csapattal, akik gyakorlatilag készek voltak a szerződés véglegesítésére is, és meg nem nevezett szponzorok segítségével elő is teremtették a pénzt, amelynek felét Farkas az aláírásával azonnal zsebbe meg is kapott volna. Ám Farkas, aki rádiónyilatkozatban el is mondta, hogy ezzel az "üggyel" csupán a nyulat szerette volna kiugrasztani a bokorból, végül maradt a zöld-fehéreknél, és ez a szombati Bajnokok Ligája-visszavágót tekintve nagyon biztató.

Pincési László

Korábban: