Vágólapra másolva!
Szerdán és csütörtökön lesz Pécsett, a Lauber Dezső sportcsarnokban a nőikosárlabda-Magyar Kupa négyes döntője. A papírforma MiZo-Pécsi VSK - GYSEV-Ringa döntőt ígér, s ha létrejön az "álomdöntő", akkor valószínűleg telt ház előtt játszhat a két csapat.

Fotó: SZTÁR Sport
Sztyepanova bemutatkozhat a PVSK-ban

"Nem vagyok panaszkodó típus, de az már sok, ahogy a sérülések bennünket sújtanak. Tartalékosan még a Szekszárdtól is félnünk kell, főleg, ha úgy kosaraznak, mint a BSE ellen" - mondta Farkas Sándor, a soproniak vezetőedzője.

A négyes döntőre soproni részről mindössze ötven jegyigénylés érkezett, körülbelül ennyi szimpatizáns várható Diósgyőrből is. A MiZo-Pécsi VSK-ban már szerepel a friss szerzemény, az orosz válogatott Marija Sztyepanova, vele megerősödött a hazai csapat, ez növeli esélyeit. A Lauber Dezső sportcsarnokban szerdán 17.30-kor kezdődik a PVSK-DKSK-BorsodChem mérkőzés, 20.00-kor pedig a GYSEV-Ringa-Szekszárd találkozó. Másnap, csütörtökön előbb a két vesztes játszik fél háromkor a bronzmérkőzésen, majd 17.10-kor a két győztes dönti el a kupa sorsát.

Horváth László

Korábban:

Fórum:

Magyar kosárlabda