Vágólapra másolva!
Kedd este óta zsinórban harmadik győzelmét aratta a Vasas a Dreher-kupáért zajló vízilabda bajnokság elődöntőjének újabb találkozóján a BVSC ellen, s 7-5-re vezet a 9 pontig tartó párharcban.

Férfivízilabda-NB I., elődöntő:
BVSC - Vasas 5-9 (1-2, 1-1, 2-3, 1-3)
Szőnyi út, 800 néző
vezette: Kiszely, Marjay
gól: Kis G., Gór-Nagy, Vincze, Varjas, Németh 1-1, illetve Madaras 3, Varga T., Vári, Varga D., Hesz, Varga Zs., Székely 1-1

A BVSC az első percben szerzett góljával még vezetett, de utána a folytatásban mindig a Vasasnál volt az előny. A harmadik negyed hajrájában alakult 6-4-re az állás, ettől kezdve még jobban elhúzott a vendégcsapat, függetlenül a negyedik játékrész elején lőtt Németh-góltól. A befejezés egyértelműen az esélyesebb és helyzeteit lényegesen jobban kihasználó Somossy-legénységé volt.

A BVSC 12 emberelőnyéből csak 3 gólt lőtt, s amelyik csapat ilyen rossz arányban él a kínálkozó helyzeteivel, az nem érdemel győzelmet.

A 9 pontig tartó párharcban 7-5-re vezet a Vasas, s már csak egy győzelem kell számára ahhoz, hogy kialakuljon a Honvéd elleni "álomdöntő". A következő összecsapásra vasárnap a tv-közvetítéstől függően 10.45-11.00 órás kezdéssel kerül sor a Komjádi uszodában.

Korábban:

Döntőben a Honvéd, iksz a Vasas-BVSC pólópárbaj

Fórum:

Melyik a legjobb vízilabdacsapat?