Vágólapra másolva!
Május 18-án, szombaton és másnap, azaz pünkösdvasárnap a Tiszaligeti Sportcsarnokban rendezik meg a férfikézilabda-Magyar Kupa négyes döntőjét.

"Az újjávarázsolt csarnokban jól sikerült a férfi kosarasok fináléja, s azt gondolom, hogy zökkenőmentesen tudjuk majd lebonyolítani a kézilabdázók kupadöntőjét is" - véli Kiss István, a szolnoki Sportcentrum Kht. igazgatóhelyettese. "Ez utóbbi esemény nem befolyásolja majd a pünkösdvasárnapra kiírt Mol Szolnok-Albacomp férfikosárlabda-negyeddöntő találkozó esetleges ötödik mérkőzését, mert a szolnoki klubbal történt megegyezés szerint az összecsapást este 7 órakor rendezik meg."

Veres Attila, a Hivatásos Kézilabda Liga ügyvezető elnöke azt mondta, hogy több városból is kaptak árajánlatot, de közülük a szolnokiaké bizonyult a legkedvezőbbnek.

A legjobb négy közé a Bajnokok Ligája-döntős Fotex Veszprém, a címvédő és KEK elődöntős Dunaferr SE, a Pick Szeged és a Cegléd került be. A sorsolás már megtörtént, a május 18-ai elődöntőben 16 órától Cegléd-Pick Szeged, majd 18 órától Fotex-Dunaferr összecsapásra kerül sor. Másnap játsszák a finálét, melynek időpontja 14.30 óra.

Varga Csaba

Ajánlat:

A Szolnok nyerte a kosárlabda Magyar Kupát

Korábban:

A polgármester góljára Deutsch válaszolt a csarnokavatón