Vágólapra másolva!
Szombathely képviselő-testülete a közeljövőben, több részletben 21 millió forintot utal át a Falco KC férfikosárlabda-csapatának, így elhárulhat a csődveszély, amely eddig fenyegette a klubot.

Sokat reméltek a szombathelyi kosárlabda-szurkolók a városi képviselő-testület rendkívüli közgyűlésétől, s nagyon nem csalódhattak. A városatyák úgy döntöttek, bizonyos feltételek teljesítése esetén a közeljövőben több részletben 21 millió forintot utalnak át a Falco KC Szombathely kosárlabdacsapatát működtető gazdasági társaság számlájára.

A nyugat.hu értesülése szerint augusztusban és szeptemberben 3-3 milliót kap a klubot működtető gazdasági társaság, a maradék 15 milliót pedig akkor utalják, ha a tetemes adósságot felhalmozott kft bizonyítja, írásban megállapodott hitelezőivel tartozása törlesztési üteméről.

Ez azt jelentheti, hogy a Falco meg tudja tartani két kulcsjátékosát, Kálmán Lászlót és Pankár Tibort, a válogatott kosarasok szóban ugyanis már elkötelezték magukat a vasi együttes mellett.