Vágólapra másolva!
A Ciudad Real szurkolói már kész tényként kezelik a hírt, miszerint a spanyol kézilabdacsapat szerződteti Mirza Dzombát, a Fotex-Veszprém világbajnok jobbszélsőjét. A hírt alátámasztja az az akció is, amelyet a veszprémiek indítottak, a drukkerek aláírásgyűjtést indítottak horvát kedvencük marasztalására. A csapatban nőtt a sérültek száma: ezúttal Bartók és Zsigmond dőlt ki.

A tavaszi átigazolási fellángolás után ismét szárnyra kapott a hír: a spanyol Ciudad Real férfikézilabda-csapata szeretné szerződtetni Mirza Dzombát, a Fotex-Veszprém horvát világbajnok jobbszélsőjét. Spanyol források szerint az Ademar Leon-Ciudad Real (26-31) mérkőzés után a vendégcsapat vezetői kijelentették, nem tettek le Dzomba szerződtetéséről, főleg úgy, hogy szóban már megegyeztek vele.

A lehetséges szerződést ugyan egyik fél sem erősítette meg, de meglepő módon a Ciudad Real honlapjának fórumain a szurkolók már azt tervezgetik, Dzomba érkezésével milyen összeállításban játsszon kedvenc csapatuk. Apropó, honlap: a Fotex-Veszprém hivatalos oldala is megtette a maga lépését, s aláírásgyűjtésbe kezdett a szélső megtartásáért. A "Mirza Dzomba, maradj Veszprémben!"-akció lényege, hogy az aláírásokat a szervezőknek kell eljuttatni a hazai meccsek előtt a csarnok előterében.

A Ciudad egy másik balkezes klasszis is csábít, a dán Politiken úgy tudja, hogy a Barcelona mellett a Real is kivetette hálóját a német Flensburg játékosára, az Európa-bajnoki bronzéremmel is büszkélkedő Lars Krogh Jeppesenre.

A Fotexben egyébként tovább nőtt a sérültek száma: Perez és Diaz mellett műtét vár Bartók Csabára is, míg Zsigmond György térdét megműtötték, a beállós három hétig nem játszhat. Mivel Gál Gyula sincs száz százalékos állapotban, így jelen pillanatban Ratko Nikolic a csapat egyetlen beállósa.