Vágólapra másolva!
Élő szerződése ellenére távozott Körmendről és a svájci Fribourg kosárlabdacsapatához írt alá Delmonte Madison, ám az élvonalbeli vasi klub már lehet, meg is találta az amerikai játékos utódját a szintén tengerentúli Ricardo Scott személyében.

Bár sokáig úgy tűnt, összeáll a legendás, Edmondson, Madison kettős ismét, a Marc-Körmend férfikosárlabda-csapata már a bajnokság kezdete előtt elveszítette egyik amerikai légiósát. A korábbi bajnokcsapat tagja, Delmonte Madison ugyanis élő szerződése ellenére távozott, családi okokra való hivatkozása azonban inkább pénzügyi okokkal magyarázható.

Madison ugyanis már talált magának új csapatot, s a Freiburger Nachrichten információja szerint a svájci ezüstérmes Benetton Fribourg Olympic együttesét választotta. A Vas Népének Fodor Sándor, a Marc-Körmendet működtető gazdasági társaság ügyvezetője annyit árult el, hogy "a kártérítési igény kapcsán folynak a tárgyalások a játékos menedzsere és a klub között".

A körmendi menedzsment sem tétlenkedett, a héten ugyanis már bekapcsolódik a csapat felkészülésébe Ricardo Scott, aki ha elnyeri a vezetők tetszését, szerződést is kap. A 194 cm magas, 1981-es születésű védő a Central Connecticut State College csapatában három szezont húzott le, a legjobban a 2001-2002-es egyetemi bajnokságban játszott, ahol 30 mérkőzésen 13-as pont- és 5-ös lepattanó-átlagot produkált. A legutóbbi szezonban már egy osztállyal lejjebb a Stonehill College gárdáját erősítette (20,5-ös pontátlag, meccsenkénti 6,7 lepattanó).