Vágólapra másolva!
Faragó Tamás szövetségi kapitány új segítőt kért fel az együttműködésre, így a magyar nőivízilabda-válogatott másodedzője Petrovics Mátyás, az Újpest férfi csapatának trénere lett.

Petrovics Mátyás személyében új másodedzője lett a magyar nőivízilabda-válogatottnak. Az Újpest férfi gárdájának szakmai irányítóját Faragó Tamás szövetségi kapitány kérte meg, segítse a nemzeti csapat munkáját. Faragó előtte kikérte Kemény Ferenc véleményét is, "Fecsó bácsi" véleménye pedig az volt, hogy régen végzett nála olyan szakember, mint az Újpest trénere - olvasható a klub hivatalos honlapján.

Petrovics emellett persze megtartotta állását a férfi együttesnél is, amely kétnapos pihenő után keddtől nagy erővel készül a hétvégi LEN-kupa-selejtezőre. A csapat szerda este indul útnak Kotorba, ahol a csoportselejtező második fordulójában, az L csoportban a házigazda szerb-montenegrói Primorac Kotor mellett a görög Ethnikosz Pireusz és a szlovén Koper lesz az ellenfél.

az Újpest LEN-kupa-programja
október 29., péntek
19.00:
UTE-VB Leasing - Ethnikosz Pireusz (görög)

október 30., szombat
19.00:
Primorac Jugopetrol Kotor (szerb-montenegrói) - UTE-VB Leasing

október 31., vasárnap
19.00:
UTE-VB Leasing - VK Koper (szlovén)

A LEN-kupa csoportselejtezőjében még két másik magyar csapat is érdekelt lesz. Az F csoportban, Montpellier-ben a Betonút-FTC a házigazda mellett az olasz Savonával meccsel, míg a szegedi G csoportban a hazaiak a szlovén Triglav Kranjt, a horvát Medvescak Zagrebet és az izraeli ASA Tel-Avivot látják vendégül.