Vágólapra másolva!
Végleg zátonyra futott Natasa Bekvalac és Danilo Ikodinovic ötéves házassága, a szerb lapok szerint az álompár hamarosan elválik. A Győr egykori futballedzőjének híres popénekes lánya, illetve a korábbi világbajnok vízilabdázó már csak ügyvédeken keresztül és internetes közösségi oldalakon értekezik egymással.

A szerb Blic naponta közöl részleteket a korábban álompárnak tartott Natasa Bekvalac és Danilo Ikodinovic szakításáról.

A gyönyörű szerb popénekesnő és a világbajnok vízilabdázó 2006-ban házasodtak össze, egy évvel később megszületett lányuk, Hanna.

A pár kapcsolata 2008 júniusában romlott meg, miután Ikodinovic súlyos motorbalesetet szenvedett, az Újvidék és Nagybecskerek közötti úton száguldva az esti órákban hátulról beleszállt egy vele azonos irányban közlekedő gépkocsiba.

Sokáig úgy tűnt, a játékos karját amputálni kell, végül orvosi bravúrral sikerült megmenteni. A bulvársajtó szerint Natasa Bekvalac - akinek édesapja 2009-ben öt hónapon át a Győri ETO FC-t irányította - többször megcsalta párját, 2009-ben már a Blic arról írt, hogy miután Natasa a legnehezebb időszakot átvészelte Ikodinovic mellett, válni akar.

Az idén a popcsillag elköltözött Szerbia legkedveltebb síparadicsomába, és egy kopaoniki hotelből azt üzente, időre van szüksége, hogy átgondolja a folytatást. Később az ügyvédje útján üzent, hogy szakítana. Ikodinovic személyes egyeztetést javasolt, mire a neje feltette a Facebookra, hogy válni akar.

A vízilabdázó ezt egyetlen szóval reagálta le: "Paraszt". A Puls magazinban annyit üzent még pluszban nejének: "Jobban tenné, ha kussolna, különben én is beszélni kezdek, és akkor sokkal rosszabb lesz neki."