Vágólapra másolva!
A világ legjobb nőikézilabda-csapatát szeretné felépíteni Vanyus Attila, a Győri Audi ETO elnöke, aki szerint a világ három leggazdagabb klubja között van a győri együttes.

"Mi olyanok szeretnénk lenni, mint a Barcelona futballcsapata, ők ugyanis nemcsak szépen játszanak, általában győznek is" - nyilatkozta Vanyus Attila a Napló Online-nak.

A sportvezető elmondta, hogy az elmúlt öt évben mindig elődöntőt játszott a klub a Bajnokok Ligájában, de az öt elődöntőt odaadná egy BL-sikerért, mert csak a győzelemnek van értéke, az ezüstérmesekre nem emlékszik senki.

Vanyus Attila szerint a Győr idei kerete is képes lett volna a BL-győzelemre, de jövőre mindenképp szeretnék megnyeri a sorozatot, és addig nem nyugszik, amíg fel nem építi a világ legjobb kézilabdacsapatát.

A rendkívül tehetős klub elnöke úgy véli, hogy a világ három leggazdagabb csapata között van a Győri Audi ETO.

"Korábban a dán Viborg és a román Valcea előttük járt az anyagiak tekintetében. Az utóbbi időben arról szóltak a hírek, hogy mindkét rivális meggyengült, ám figyelve az átigazolási politikájukat, vélhetően nem akkora a baj náluk, mint azt sokan gondolják."

A győriek legalább két világsztárral tovább erősítik a nyáron a keretüket, a norvég beállós, Heidi Löke és a szerb irányító-átlövő, Andrea Lekic is a Rába-parton folytatja.