Vágólapra másolva!
Bolondot csinált az Atlético Madrid kézilabdacsapatából Nagy László, aki eddigi legjobb veszprémi teljesítményével rukkolt elő a vasárnapi, idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A jobbátlövő tíz gólt lőtt, ezzel döntő érdemeket szerzett a magyar bajnok 27-26-os győzelméből.

"Nagy László ismét az Atlético Madrid rémálmává vált" - írta a Marca, hozzátéve, a magyar válogatott játékos egyedüliként döntötte el a mérkőzést, és uralta a vendégek támadójátékát.

Nagy legutóbbi madridi fellépésén, 2011. december 10-én - még a Barcelona játékosaként - nyolcat dobott az Atléticónak, a katalán együttes 25-23-ra nyert, gyakorlatilag ez a diadal döntötte el a spanyol bajnoki aranyérem sorsát.

A madridi As című sportnapilap szerint a mesteri Nagy messzire lökte a csoportelsőségtől a spanyol együttest, míg a Malagahoy.es portál azt írja, Antonio Carlos Ortega a veszprémi csapatával hódította meg Madridot.

"Óriási meccset játszottunk az Atléticóval, mindkét csapat hatvan percen keresztül magas színvonalon kézilabdázott. Nagy támadásban és védekezésben is fenomenális teljesítményt nyújtott" - nyilatkozta Ortega a meccs után.

A Veszprém legközelebb csütörtökön, hazai pályán folytatja a Bajnokok Ligáját, amennyiben legyőzi a címvédő német Kiel csapatát, óriási lépést tesz a csoportelsőség felé.