Vágólapra másolva!
Az ötezer szurkoló nyújtotta erőt kell a maga javára fordítania a Győri Audi ETO nőikézilabda-csapatának, nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző, aki csak a győzelmet tartja elfogadható eredménynek a Valcea elleni, csütörtöki Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.

Lájkold az [origo]sport Facebook-oldalát!

Ambros Martín vezetőedző szerint a szombati, bukaresti mérkőzésen az volt a legfontosabb, hogy nyert a Győr.

"Erre készültünk fizikailag, taktikailag, lelkileg, és meg is csináltuk. Ezért nagyon büszke vagyok a lányokra. A mérkőzés során voltak nagyon jó periódusaink, és kisebb hullámvölgyet is megéltünk, de még a szoros állásnál sem éreztem veszélyben a győzelmünket" - mondta.

Számára csak a győzelem az elfogadható csütörtökön, biztos abban, hogy az ETO csapatként jobb.

"Veszprémben ötezer magyar szurkoló biztat majd bennünket, biztos vagyok benne, hogy szét fog robbanni a csarnok, és ezt a hatalmas erőt a saját javunkra kell fordítanunk. Szurkolóink nem érdemelnek mást, csak győzelmet."

A csapat brazil átlövője, Eduarda Amorim szerint, ha sikerül maximális koncentrációval játszani, akkor a Valceának nincs esélye.

"Rengeteget készültünk szombat óta is, igyekszünk azokra a hiányosságokra még jobban fókuszálni, ahol legutóbb sikeresek voltak, és nagyon bízom benne, hogy most még kevesebb esélyt adunk a góllövésre. Szerencsére mindenki egészséges és jól van. A rengeteg munka, felkészülés után kellő önbizalommal várjuk a visszavágót. Most a Valceán van a nyomás, nekünk azt kell nyújtani, amit tudunk, és ez elegendő lesz a győzelemhez."