Vágólapra másolva!
A Pick Szeged férfikézilabda-csapatától igazol játékost az MKB Veszprém együttese, amelyhez a nyáron csatlakozik a szerb Rajko Prodanovic.

"Eldőlt a kérdés, Szeged után három évig Veszprémben folytatom. Megnyerő volt, amikor azt hallottam, hogy az igen erős Veszprém, amelytől kitűnő ajánlatot kaptam, Momir Ilics barátom mellett velem is szeretne tovább erősödni. A Szegeden töltött két szép évben azt tapasztaltam, hogy korrekt ellenfelek a veszprémiek. A spanyol fiúkkal is megértem magam, két évig Carlos Ortega edző keze alatt játszottam az Antequerában" - nyilatkozta Prodanovic a Nemzeti Sportnak.

Forrás: MTI/PAP/Michal Walczak

A jobbszélső szerződése a szezon végén jár le, így szabadon igazolható, a Veszprémhez három évre kötelezte el magát.

A két klub hivatalosan még nem erősítette meg az átigazolás tényét, minden bizonnyal majd a bajnoki döntő után teszik meg. A finálé május 18-án a címvédő Veszprém otthonában kezdődik, a második, szegedi összecsapásra május 21-én, Szeged kerül sor.

Amennyiben szükséges, akkor a harmadik mérkőzést ugyancsak a Veszprém Arénában rendezik május 25-én.

A Veszprém korábban többször is igazolt már játékost Szegedről, elég csak Oszlánczi Andrásra, Bartók Csabára, Buday Dánielre, Ilyés Ferencre vagy Eklemovics Nikolára gondolni, de a jelenlegi veszprémi keretből Laluska Balázs és Nagy László is szegedi nevelésű.