A Duna TV is élőben közvetíti a kézi BL-döntő

Veszprém, 2014. október 4.
Momir Ilic, a Veszprém játékosa (elöl) és Stefan Kneer a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2. fordulójának D csoportjában játszott MKB-MVM Veszprém - Rhein-Neckar Löwen mérkőzésen a Veszprém Arénában 2014. október 4-én.
MTI Fotó:
Veszprém, 2014. október 4. Momir Ilic, a Veszprém játékosa (elöl) és Stefan Kneer a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2. fordulójának D csoportjában játszott MKB-MVM Veszprém - Rhein-Neckar Löwen mérkőzésen a Veszprém Arénában 2014. október 4-én. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
A Digisport mellett a Duna is élőben közvetíti a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét, amelyet az MKB-MVM Veszprém és a Barcelona vív egymással 18 órától.

A csatorna 17.55 órától sugározza a kölni Final Four utolsó mérkőzését.

Története második Bajnokok Ligája-döntőjére készül az MKB-MVM Veszprém kézicsapata, és ahogy 2002-ben, úgy idén sem a magyar bajnok számít esélyesnek.

Momir Ilic hisz a sikerben Forrás: MTI/Kovács Anikó

Carlos Ortega csapata az összes sorozatot megnyerte, amiben idén elindult, már csak az európai trón van hátra a tökéletes taroláshoz, ehhez azonban a topfavoritnak tartott, bombaerős Barcelonát kellene legyőzni. Nem lehetetlen, de nagyon nehéz küldetés.

Momir Ilic, a veszprémiek átlövője szerint van esély este legyőzni a Barcelonát.

A szerb gólfelelős a sorozat honlapján elmondta: a Kiel elleni szombati siker után pihentek, majd teljes erővel készülnek a döntőre, ahol van keresni valójuk. A Kiellel 2010-ben és 2012-ben BL-győztes Ilic jelen vezeti a góllövőlistát 109 találattal, a barcelonai Kiril Lazarov 106-nál jár.