NBA-sztárokat is orgiára csábított a partikirálynő

A lányok 100-250 dollárt kaptak egy estére
Vágólapra másolva!
A Louisville Egyetem kosárcsapatának segédedzője rendszeresen prostituáltakat és sztriptíztáncosokat fizetett a játékosok számára, illetve így csábították a klubhoz a kiszemelt tehetségeket. NBA-sztárok is érintettek lehetnek az ügyben.     

A botrányt egy korábbi eszkorthölgy, Katina Powell önéletrajzi könyvének (Breaking Cardinal Rules: Basketball and the Escort Queen - Túl minden szabályon: a kosárlabda és a partikirálynő) megjelenése robbantotta ki, és hogy nem egyszerű szenzációhajhászásról van szó, azt az is bizonyítja, hogy a kosárcsapat öt korábbi játékosa is alátámasztja a könyvben leírtakat.

A csapat segédedzője, Andre McGee finanszírozta a nem ritkán orgiába csapó partikat, amelyeket 2010 és 2014 között tartottak az egyetemi kampusz területén található Billy Minardi Hallban.

A Billy Minardi Hall Forrás: wdrb.com


"Őrületes bulik mentek itt, mindenhol félmeztelen táncosok és kurvák. A csapat szinte minden tagja megfordult itt, de gyakran tűntek fel olyan játékosok is, akiket az egyetem szeretett volna megszerezni. Nem igen volt köztük olyan, aki végül nemet mondott volna" - állítja a csapat egy korábbi játékosa.

Hogy még szebb legyen a történet, a futtatott lányok között voltak Katina Powell saját gyermekei is, Lindsay és Rod-Ni.

A lányok 100-250 dollárt kaptak egy estére Forrás: dailybeast.com


Lindsey azt állítja, hogy pénzért szexelt a Memphis Grizzlies jelenlegi játékosával, Russ Smith-szel, míg Rod-Ni Powell úgy emlékszik, "nagyjából 100-150 dollárért feküdt le" Montrezl Harrell-lel, a Houston Rockets erőcsatárával. Harrell minderre nem emlékszik.

Andre McGee (b) mindent megtett a játékosokért Forrás: wdrb.com

"Fogalmam sincs, mi ez az egész. Én nem sok időt töltöttem a kampuszban, nem is ott laktam, a barátnőm sem ott lakott. Sokkol ez az egész" - mondta az ügyről az NBA-sztár.

Pedig az események biztosan megtörténtek, csak az a kérdés, mi vett bennük részt. A rendőrség már nyomozást is indított az ügyben (a saját lányait futtató Katina Powell erre vajon nem gondolt a könyv megírásakor?), és számos bizonyítékot találtak a banki átutalásoktól kezdve a különböző üzenetváltásokon át.

Powell és McGee üzenetváltása a lányok árazásáról Forrás: wdrb.com


McGee ebben például egy friss igazolás számára készíti elő a terepet, aki már igent mondott a csapatnak, de még új fiú a buliban. Közben arra panaszkodik, hogy nem tud 200-250 dollárt (~ 60.000 forint) fizetni alkalmanként a lányoknak, ezért jegyeket ajánlj fel Powell számára, aki két darab jó meccsre és jó helyre szóló jegyet 100 dolláros áron számít be.

Katina Powell az ESPN-nek számolt be részletesen a történtekről, és állítja: sokan az ő szolgálatai miatt kerültek a csapathoz, és hogy "tulajdonképpen csak szívességet tett a tapasztalatlan srácoknak, akik olykor azt sem tudták, melyik a lányok eleje."

McGee jelenleg a Missouri-Kansas City egyetemi csapatának segédedzője, de a botrány kirobbanása óta felfüggesztették állásából a vizsgálat idejére.

Az ügy legpikánsabb részleteiről itt olvashat.