Nyerő ötösökkel hasítottak az NHL-ben

Colorado Avalanche v Los Angeles Kings GettyImageRank1 SPORT ICE HOCKEY National Hockey League topics topix bestof toppics toppix
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 01: Peter Budaj #31 of the Los Angeles Kings celebrates a 5-0 shutout win over the Colorado Avalanche with Dustin Brown #23 at Staples Center on February 1, 2017 in Los Angeles, California. Harry How/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Amelyik csapat szerdán el tudott jutni öt gólig, az biztos, hogy győztesen korizhatott le a jégről az NHL legutóbbi játéknapján.

A ligaelső Washington Capitals sorozatban a nyolcadik meccsét nyerte meg a Boston Bruins ellen. A fővárosiak legjobbja ezúttal az egy gólt és két gólpasszt jegyző Nicklas Backström volt. A Bruins 0-2-ről még visszajött 2-2-re, utána viszont sorozatban kaptak három gólt, amire már csak egy válasz érkezett vendég részről.

Ovecskin 550. gólját szerezte az NHL-ben:

A Calgary Flames nagyon simán lelépte a Minnesota Wildot. A győzelemből Sean Monahan két góllal, míg Brian Elliott 28 védéssel vette ki a részét.

A négyes győzelmi sorozatot építő Los Angeles Kings 5-0-ra verte a liga utolsó helyén szomorkodó Coloradót. A Kings kapusa, Peter Budaj szezonbeli hatodik kapott gól nélküli (shotout) meccsét hozta le, ami holtversenyben a washingtoni Braden Holtbyval a legtöbb a ligában.

Peter Budaj nem ismer tréfát a kapuja előtt: