Vágólapra másolva!
A divízió I/B világbajnokságon a feljutásra hajtó brit csapatban megszerezte első válogatott gólját Liam Stewart, a skót rocksztár, Rod Stewart fia.

A kijevi divízió I/A világbajnoksággal párhuzamosan Belfastban zajlik a divízió I/B világbajnokság is, melynek győztese jövőre egy osztállyal feljebb játszik - babonából nem írjuk le, hogy a mieink csoportjába, hátha összejön még a feljutás. A britek három meccs után három győzelemmel csak rosszabb gólkülönbségükkel állnak második helyen a japánok mögött.

A házigazda csapatában játszik egy Liam Stewart nevű fiatalember. A 23 éves támadó a második csoportmeccsen, az észtek elleni 5-1-es győzelem során a britek harmadik gólját szerezte - neki magának ez pedig ez volt az első találata a nemzeti csapatban. Apukája így örült a gólnak:

Liam Stewart Londonban született, az édesanyja, Rachel Hunter a rocklegenda második felesége, az amerikai Wester Hockey League-ben szereplő Spokane Chiefs csapatában játszik, és skótként szerepel a brit válogatottban.