Vágólapra másolva!
A Ferencvárosi Torna Club 2012 óta kampányol a kirekesztés ellen. A törekvéseiket díjjal is elismerték, most pedig újabb kisfilm készült. A videóban minden eddiginél több fradista mutatja meg: a Fradiban mindenki egyenlő.

Az elmúlt években számos trófeát nyerő ferencvárosi labdarúgó-csapatot a vezetőedző, Thomas Doll mellett Amadou Moutari, Botka Endre, Böde Dániel, Vladan Cukic, Gera Zoltán, Fernando Gorriaran, Julian Koch, Leandro de Almeida, Lovrencsics Gergő, Otigba Kenneth és Priskin Tamás képviseli.

A 2015-ben bajnoki címet, 2017-ben Magyar Kupát nyert női kézilabda-csapatból a vezetőedző, Elek Gábor, valamint két játékosunk, Nerea Pena és Szucsánszki Zita szerepel a kisfilmben.

Euro Kupa-győztes vízilabda-csapatot az olimpiai bajnok Madaras Norbert és Varga Dániel mellett fiatal saját nevelésű kapus, Vogel Soma képviseli.

A legújabb videóban minden eddiginél több fradista mutatja meg: a Fradiban mindenki egyenlő. Forrás: fradi.hu

A Ferencváros legendája, a zöld-fehérben legtöbb meccsen pályára lépett Lipcsei Péter is megszólal

a kisfilmben, akárcsak a 2015-ben és 2016-ben is duplázó női labdarúgó-csapat kapitánya, Bognár Enikő.

Birkózó szakosztályt a világ- és Európa-bajnok Bácsi Péter, valamint Szöul ötkarikás aranyérmese, Sike András képviseli.

A kirekesztés ellen buzdít többszörös magyar bajnok tornász, Babos Ádám, a jégkorong-csapat svéd szakvezetője, Greg Lindqvist, a 2017-ben Eb-n és vb-n szereplő vívó, Hári Máté és ökölvívó szakosztály vezetője, a korábbi világbajnok Kótai Mihály is, akárcsak két fradista zenész, Lotfi Begi és Szendrey „Szasza" Zsolt.

Szimbolikus értékű, hogy a Fradi utánpótlás labdarúgói is képernyőre kerülnek a kisfilmben,

hiszen nagyon fontos, hogy a jövő generációjának is átadják üzenetünket, amely így szól: a Fradiban egyek vagyunk!