Vágólapra másolva!
Nora Mörk a Nykobing elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést, ezért vált szükségessé egy új balkezes lövő igazolása a Győri Audi ETO KC csapatának.

Az ETO az Érdtől vette kölcsön a 26 éves spanyol Mireya González Álvarezt, aki azért is volt ideális választás, mert nem lépett pályára a mostani BL-szezonban és 2018. január 31-et követően tétmeccsen sem szerepelt, így nem volt akadálya a szerződtetésének.

Mireya González Álvarez Forrás: --

„Szeretném megköszönni az Érd vezetésének, külön Tekauer Norbert elnök úrnak és Szabó Edina vezetőedzőnek, hogy pozitívan álltak hozzá ehhez a kérdéshez, amely a magyar női klubkézilabdázás szempontjából rendkívül fontos. Sikerült tárgyalnunk és meg is egyeznünk Mireya González Álvarez kölcsönvételéről a szezon hátralévő részére. Sajnos a BL-ben csak a negyedöntőktől kezdve számíthatunk rá, de a bajnokságban már a következő meccsen, a Debrecen elleni idegenbeli találkozón már pályára is léphet." – nyilatkozta dr. Bartha Csaba a klub elnöke.

Az Érd elnöke, Tekauer Norbert szerint kemény döntést kellett hoznia a klubnak, de sok sikert kívánt a Győrnek és címvédést a budapesti Final Fourban.

„Megtiszteltetés, hogy felmerült a nevem Győrben. Ezúton kívánok Nora Mörknek mielőbbi felépülést. Ez egy nagy lehetőség számomra, mindent megteszek, hogy a szezonban a csapat segítségére legyek a célok elérésében." – nyilatkozta González Álvarez.