Vágólapra másolva!
Bárány Attila, az Egri Vízilabda klub ügyvezető elnöke október 1-i hatállyal lemondott tisztségéről. Ezt a napokban megtartott rendkívüli elnökségi ülésen jelentette be, valamint levélben értesítette Eger Megyei Jogú Város Polgármesterét, Habis Lászlót.

Bárány Attilát hét évvel ezelőtt választotta elnökének a klub közgyűlése. Azóta a tudatos szakmai építkezésnek köszönhetően

az Egri Vízilabda Klub a világ élmezőnyéhez tartozónak vallhatja magát.

A több mint száz éves egri vízilabda a legsikeresebb korszakát éli. Ezen túl személyéhez köthető, hogy infrastrukturálisan még soha ilyen fejlődésen nem ment keresztül a klub. Többek között vezető szerepet vállalt, a nemrég átadott Bárány uszoda teljeskörű újjáépítésében – írja az Eger pólócsapatának a honlapja.

Bárány Attila (balra) az Egri Vízilabda klub ügyvezető elnöke, október 1-i hatállyal lemondott tisztségéről Forrás: Magyar Vízilabda Szövetség

A 2018/2019-es bajnoki szezon előkészületei megtörténtek, így olyan klubot adhat át utódjának –

akit, a szeptember 26-ra összehívott közgyűlés megválaszthat -,

amelynek nemcsak múltja, jelene, hanem jövője is van.

Bárány Attila kifejezte a köszönetét az elmúlt hét évben vele, törekvéseivel szorosan együttműködőknek. Eger város vezetőinek, a támogatóknak, az edzőknek, a játékosoknak, a gyermekeiket rájuk bízott szülőknek, munkatársainak, s az egri vízilabdát rajongásig szerető szurkolóknak.