Vágólapra másolva!
Lehullt a lepel a nagy titokról, azaz kiderült, Sugár Tímea, a Ferencváros válogatott kézilabdázója jövőre a Cornexi-Alcoa együttesét erősíti. A kapus mellett a fehérvári együttes még három játékost szerződtetett. Új, Eb-ezüstérmes hálóőr igazolt Debrecenbe is az ukrán Vorozscova személyében.

Azt már korábban ismerté vált, hogy a nőikézilabda-bajnokság 5. helyén végző Cornexi-Alcoa csapatából öten távoznak az idény végén. A csapat a múlt héten banketten búcsúzott el a távozóktól: Deli Rita és Kovács Tímea befejezi pályafutását, Kerekes Ildikó, Bartek Piroska és Christina Gisca pedig más együttesben folytatja.

A névsorból már sejteni lehetett, a csapat új kapust szerződtet - lévén Kerekes és Bartek is ezen a poszton szerepel -, már csak az érkező személye okozott meglepetést, hiszen Fehérvárra a Ferencváros válogatott hálóőre, Sugár Tímea írt alá két esztendőre.

A csapathoz csatlakozott a Hypóból hazatérő, s szülési szabadsága után ismét pályára lépő Balogh Beatrix, a hódmezővásárhelyi Szabó Valéria és Vámos Boglárka (Buducnost Podgorica) is.

A csapat vezetőedzője Szabó Edina marad, munkáját Rácz Mariann segíti majd.