Rooney úgy érzi magát, mintha kikaptak volna

Dier, Rooney
Marseille, 2016. június 11. Az angol Eric Dier (b) csapattársával, Wayne Rooneyval, miután gólt rúgott Oroszország ellen a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában a marseille-i Velodrome Stadionban 2016. június 11-én. (MTI/EPA/Oliver Weiken)
Vágólapra másolva!
Wayne Rooney szerint az oroszok elleni döntetlen vereséggel ér fel Anglia számára.
Vágólapra másolva!

"Nagyon csalódott vagyok, hogy nem sikerült nyernünk. Pedig nagyon jól játszottunk, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, és kontrolláltuk a meccset" - idézte a Goal.com Rooneyt.

"Ha helyzetbe kerülsz, gólt kell szerezned. Aztán jött is a gólunk, a meccs a kezünkben volt. Nagyon rossz érzésem van azért, mert nem tudtunk nyerni. De azért

és ha így folytatjuk, minden rendben lesz."

Dier gólünneplése Rooneyval Forrás: MTI/EPA/Oliver Weiken

A Manchester United támadója szerint azért is nagyszerű, hogy sikerült irányítaniuk a mérkőzést, mert nagyon fiatal a csapat átlagéletkora. "Ami viszont negatívum, az a hajrában kapott gól. Úgy éreztem magam, mintha kikaptunk volna. De el kell fogadnunk, hogy ez történt, és tovább kell mennünk."

Rooney reméli, hasonló mérkőzése lesz Angliának Wales ellen, mint amilyen az orosz meccs volt, egyúttal a saját szerepéről is szót ejtett. "Jól működödött, hogy a középpályán szerepeltem, elöl pedig ott volt Harry Kane, Raheem Sterling és Adam Lallana.

de a Manchester Unitedben már volt erre példa, és jól ment a dolog a saját és a csapatom szempontjából is."

Azzal viszont nem foglalkozik, hogy vajon miért cserélhette le Roy Hodgson. "Ez a menedzser döntése, ezért tiszteletben tartom."