Kérdéses Fiola szombati játéka

Fiola Attila, Marko Arnautovic, foci
Hungary's defender Attila Fiola (L) vies with Austria's forward Marko Arnautovic during the Euro 2016 group F football match between Hungary and Austria at the Matmut Atlantique stadium in Bordeaux on June 14, 2016. NICOLAS TUCAT / AFP
Vágólapra másolva!
Az Ausztria elleni keddi győzelem után szerdán átmozgató edzéssel készült a csapat a szombati, Izland elleni folytatásra. A tréninget egyedül Fiola Attila hagyta ki, aki lehet, nem játszhat a következő meccsen sem.
Vágólapra másolva!

Azok a játékosok, akik kedden legalább egy órát a pályán töltöttek, a hotelben regenerálódtak, míg a többieknek rendes edzést tartott Bernd Storck szövetségi kapitány a tourettes-i edzőpályán. Ebéd után Terre Blanche-ban is eleredt az eső de ez nem akadályozta, hogy délután teljes értékű edzést végezzen a csapat.

Igaz a gyakorlás nagy részét a pálya melletti konditerem-sátorban töltötték a fiúk, és csak az edzés végén egy rövid átmozgatásra vették birtokba az addigra felázott pályát.

Fiola Attila elfejeli a labdát Marko Arnautovic elől Forrás: AFP/Nicolas Tucat

Az Mlsz.hu beszámolója szerint Fiola Attila kihagyta az edzéseket, a jobbhátvéd ugyanis a második félidőben egy rúgást kapott a bal lábára, és bár a kezelések hatására lábadozik sérüléséből, nem biztos, hogy bevethető lesz az Izland elleni, szombati csoportmérkőzésen.