Vágólapra másolva!
Csipes Tamara, a nyári moszkvai vébén arany- és ezüstérmet is szerző kajakos két éve Ausztráliába költözött a férjével, azonban fél éve hazatelepült, de nem mondta ki egyértelműen, miért.

Csipes 2012-ben nem jutott ki az olimpiára, akkor úgy érezte, külföldön jobban felépíthetné a karrierjét, ezért Ausztráliába költözött, miután szeptemberben férjhez ment, hosszú együtt járás és jegyesség után.

A kajakosnő már a gyermekvállalásra is gondolt, ám ennek mégsem jött el az ideje. "Ausztráliában megtört valami" – írta a Borsonline című bulvárlap. Ráadásul nem csak a kapcsolatával volt gondja, nem kapott versenyzési engedélyt a magyar szövetségtől, ezért nem válthatott országot.

A hazatérése után nem mondott egyértelmű magyarázatot a miértre, viszont újra együtt kezdett dolgozni az édesapjával, Csipes Ferenccel, aki Európa- és világbajnokot faragott belőle.

Csipes Tamara Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

Csipes Tamara házassága a Bors szerint mélypontra került: a Facebookon visszaállította a nevét a lánykorira, majd leszedte az esküvői fotóit, nemrég pedig kitett egy képet magáról és egy-egy üveg Jim Beam, Jack Daniel’s és Johnny Walker whiskyről, ezzel a gúnyos megjegyzéssel: "Pasik, akik még nem okoztak csalódást."

Természetesen az Origo megkereste Csipes Tamarát, aki nem kívánt nyilatkozni. Ugyanakkor a sportolónőhöz közeli forrásból úgy tudjuk, bár nincs minden rendben, azért válásról szó sincs.