Vágólapra másolva!
A világ egyik legjobb teniszezőnője, Venus Williams szerelembe esett egy olasz egyetemistával, legalábbis a brit lapok szerint. Ám a WTA-ranglista harmadik helyén álló afro-amerikai hölgy szülei korántsem örülnek lányuk kapcsolatának.

Fotó: Reuters
Venus most a magánélet-
ben került nehéz helyzetbe
Venus Williams

Annak a Davide Tomasoninak a karjaiban, akivel két évvel ezelőtt ismerkedett meg. A 20 éves Venus és a 25 éves Tomasoni a római WTA-tornán találkozott, ahol az olasz fiú volt a bajnoknő testőre. Azóta randevúztak már Olaszországban, Amerikában és Angliában is, wimbledoni győzelme után pedig Venus utazott el az Ancona melletti Jesibe, ahol Tomasoni szülei élnek.

A pár egy hétig vendégeskedett a helyi hotelben, ahol a lesifotósok fagylaltozás, vásárlás közben, a szálloda úszómedencéjénél csókolózva kapták őket kameravégre. Tomasoni barátai elárulták, hogy kapcsolatuk szerelem volt az első látásra, amit megerősít a szálloda személyzete, mely szerint egy percre sem engedték el egymás kezét.

A két érintett azonban mélyen hallgat, a Tennisworld magazinnak adott interjújában Venus úgy nyilatkozott, hogy az egyetlen hímnemű az életében kutyája, Bob. "Nem akarok az érzéseimről elárulni semmit, mert az emberek gyakran elferdítik, amit mondok, a lapok kitalálnak történeteket, erre pedig kinek van szüksége?" - mondta Venus.

Tomasoni és Venus szülei is hallgatásba burkolóztak, de nyilvánvaló, hogy a bajnoknő édesanyja, Oracine, aki a Jehova Tanúi vallási közösség követője, s mind az öt lányát tiltotta a férfiak társaságától 18 éves koráig, távolról sem örül Venus boldogságának.

Venus édesapja és edzője, Richard Williams még szélsőségesebb nézeteiről ismert, korábban úgy nyilatkozott: - "Azokat, akik házasságot kötnek a fajtájukon kívülivel, napnyugtáig fel kell lógatni." Ez a kijelentés pedig Venus és az olasz fiú kapcsolatának nem sok jót ígér.

Németh Andrea

SZTÁR Sport

Korábban:

Venus Williams megvédte címét