Vágólapra másolva!
A korábbi nemek párharcát felidézve a teniszsport történetében először lép pályára szerelmespár egymás ellen, ha megvalósul április 17-én a Kim Clisters-Lleyton Hewitt párharc. Liverpoolban visszatér két bemutató erejéig az 1996-os wimbledoni bajnok, Richard Krajicek is.

A nőitenisz-világranglista második helyén álló belga klasszis, Kim Clijsters érdekes bejelentést tett: áprilisban egy bemutató-mérkőzés erejéig pályára lép kedvese, Lleyton Hewitt ellen. A mérkőzésre várhatóan április 17-én az észak-belga Bree városában kerül sor.

A teniszsport történetében akadt már többször is példa a "nemek párharcára", ám szerelmespár még sohasem csapott össze egymással. Clijsters és Hewitt januárban a Hopman-kupán már találkozott volna egymással, akkor azonban a belga teniszezőnő bokasérülés miatt visszalépett a vegyes párostól.

Ismét pályára lép az 1996-os wimbledoni bajnok Richard Krajicek is, aki szintén egy bemutató keretében ragad majd ütőt Liverpoolban. A 32 éves holland teniszező sorozatos sérülései miatt tavaly jelentette be visszavonulását, most viszont elfogadta a Liverpool International Tennis Tournament szervezőinek felkérését, s két mérkőzés erejéig részt vesz a "legendák viadalán". A tornán ütőt ragad még Vincent Spadea és Robert Kendrick is.