Murray szoknyában vette el szabadszájú barátnőjét

British tennis player Andy Murray and his new wife Kim Sears smile as they are showered in confetti after being married at Dunblane Cathedral on April 11, 2015. Tennis ace Andy Murray married his long-term girlfriend Kim Sears at Dunblane's 12th century cathedral today bringing his Scottish hometown to a standstill. AFP PHOTO/ANDY BUCHANAN
Vágólapra másolva!
Andy Murray büszke skótként szülővárosában, Dunblane-ben vette el menyasszonyát, Kim Sears-t. A média csak a 12. században épült katedrális előtt jelenhetett meg, a 27 éves pár a lagzit a nyilvánosság kizárásával tartotta meg. 

Skóciához hozzátartozik az eső, így senki nem lepett meg, hogy szemerkélt, amikor a szemmel láthatóan roppant boldog pár kimondta a boldogító igent. Murray, akiről többször is megírták, hogy sztársportolóhoz képest mennyire tiszteli a nőket, régóta esedékes esküvőjét is a teniszező pályafutásához igazították, nászútra pedig csak az év végén mennek a versenyidőszak miatt.

Ms Sears, azaz most már Mrs. Murray roppant népszerű a brit hölgyek között, a helyi feministák egyik vezéralakja, és hogy nem fogja vissza magát közszereplőként sem, azt a 2015-ös Ausztrál Openen is bizonyította.

Andy Murray és Kim Sears az igen után Forrás: AFP/Andy Buchanan

Miután Murray nagy nehezen legyőzte a cseh Tomas Berdychet az elődöntőben, Searst elkapta a kamera, amint nyomdafestéket nem tűrő alpárisággal gyalázza a cseh játékost. Sears reakciója tökéletes volt: a döntőben egy „Szülői figyelmeztetés: szókimondó szövegek!” feliratú pólóban ült fel a lelátóra.