Társoldalunk:

Babosnak nem ment a 12. kiemelt ellen

2016.01.20. 08:00

Babos Tímea kikapott a 12. helyen kiemelt svájci Belinda Bencictől a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság 14,8 millió dollár (4,2 milliárd forint) összdíjazású női versenyének második fordulójában.

eredmény, női egyes, 2. forduló (a legjobb 32 közé jutásért):
Bencic (svájci, 12.) - Babos 6:3, 6:3

A magyar játékos honlapjának beszámolója szerint a 18 éves Bencic végig nagyon összeszedetten és pontosan teniszezett, veszélyesen fogadott és nagyszerűen adogatott, így magabiztosan győzött. A 30 perces első szettben 1:1 után vette el Babos adogatását, a 37 perces másodikban pedig a negyedik játékban, 2:1 után.

Ez most nem jött össze Babosnak (balra)

Forrás: MTI/AP/Aaron Favila

"Sajnos ma nem ment úgy a játék, ahogyan szerettem volna. Ez most nem sikerült" - összegzett Babos. - Ma nem működött se a szerva, se a tenyeres, sőt még a mozgásom sem volt valami acélos. Sajnálom, hogy így alakult."

Hozzátette, a taktikája megvolt, de nem tudta megvalósítani. "Nyilván most még elkeseredett vagyok, mert úgy éreztem, az utóbbi időben jól ment a játék. Most még nehéz, remélem, a következő napokban jobb lesz majd a hangulatom. De nem szabad elfelejteni az elmúlt heteket, hónapokat, amikor jól játszottam" - idézte őt a babostimea.hu oldal.